Σύγκριση εκδόσεων

Εδώ βλέπετε τις διαφορές μεταξύ της επιλεγμένης έκδοσης και της τρέχουσας έκδοσης της σελίδας.

Σύνδεσμος σε αυτή την προβολή διαφορών.

Both sides previous revision Previous revision
first-steps:sceneries [2018/10/19 18:58]
Konstantinos Grigoropoulos [Σκηνικά]
first-steps:sceneries [2018/10/19 19:00] (τρέχουσα)
Konstantinos Grigoropoulos [Σκηνικά]
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 ====== Σκηνικά ====== ====== Σκηνικά ======
  
-Τα σκηνικά (sceneries) είναι αρχεία ή πακέτα αρχείων που αλλάζουν το οπτικό περιβάλλον του FS, P3d, όπως για παράδειγμα την εικόνα ενός αεροδρομίου,​ και βοηθούν στην επίτευξη μεγαλύτερου ρεαλισμού.+Τα σκηνικά (sceneries) είναι αρχεία ή πακέτα αρχείων που αλλάζουν το οπτικό περιβάλλον του FS, όπως για παράδειγμα την εικόνα ενός αεροδρομίου,​ και βοηθούν στην επίτευξη μεγαλύτερου ρεαλισμού.
  
 Τα sceneries χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Υπάρχουν τα δωρεάν (freeware) και τα επί πληρωμή (payware) sceneries, αλλά και στις δύο αυτές κατηγορίες συναντάμε πολύ αξιόλογα σκηνικά. Τα sceneries χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Υπάρχουν τα δωρεάν (freeware) και τα επί πληρωμή (payware) sceneries, αλλά και στις δύο αυτές κατηγορίες συναντάμε πολύ αξιόλογα σκηνικά.
  
-Συνήθως τα περισσότερα σκηνικά είναι διαθέσιμα για κάποια συγκεκριμένη έκδοση του FS (FS9, FSX κ.λπ.) και δεν είναι συμβατά με άλλες εκδόσεις,​ οπότε πρέπει να επιλέγουμε σκηνικά που είναι συμβατά με την έκδοση του FS που έχουμε εγκαταστήσει.+Συνήθως τα περισσότερα σκηνικά είναι διαθέσιμα για κάποια συγκεκριμένη έκδοση του FS (FS9, FSX, P3d κ.λπ.) και δεν είναι συμβατά με άλλες εκδόσεις,​ οπότε πρέπει να επιλέγουμε σκηνικά που είναι συμβατά με την έκδοση του FS που έχουμε εγκαταστήσει.
  
 Σκηνικά για την Ελλάδα και για τα περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια μπορείτε να βρείτε [[http://​www.hvacc.org/​site/​en/​pilots/​downloads/​sceneries|εδώ]]. Σκηνικά για την Ελλάδα και για τα περισσότερα ελληνικά αεροδρόμια μπορείτε να βρείτε [[http://​www.hvacc.org/​site/​en/​pilots/​downloads/​sceneries|εδώ]].